fbpx

SALMELAN TAIDENÄYTTELYT

Kesän 2021 kuvataiteilijat julkistetaan tammikuussa 2021. Samaan aikaan julkistamme myös kesän tapahtumaohjelman. Kiitämme kesästä 2020 ja toivotamme teidät taas tervetulleiksi 12.6.2021 alkaen.

Salmelan kesän 2020 näyttelyyn voit tutustua myös virtuaalisesti osoitteessa: https://virtuaalisalmela.fi/
Näyttelylipun maksamisen jälkeen voit siirtyä joko suoraan näyttelyyn tai kirjautua sinne myöhemmin sähköpostiisi saamasi koodin avulla.

Taidekeskus Salmelassa esitellään vuosittain teoskokoelmia suomalaisen nykytaiteen konkareilta sekä nuorilta lupauksilta.

Näyttelyalue koostuu Salmelan päärakennuksesta sekä Domanderin näyttelyalueesta, johon kuuluvat apteekki- ja postitalo, palvelijan asunto sekä piharakennukset, joissa sijaitsee myös Nina Ternon teoskokoelma. Teoksia on esillä myös Ravintola Kesäheinässä, huvimaja Höijerissä sekä maisema- ja veistospuistossa. Näyttelykierroksen voi halutessaan aloittaa myös Domanderin Apteekkitalosta, ruuhkaisimpaan aikaan klo 11-15 tämä on usein rauhallisempi vaihtoehto.

Näyttelyliput:
Peruslippu: 13 €
opiskelija, varusmies 10 €
lapsi, alle 16 v 5 €
lapsi, alle 7 v veloituksetta
ryhmälippu (min. 20 henkilöä) 12 €
kausikortti 20 € (kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa koko kesän sisäänpääsyyn sekä Salmelan  että  Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon näyttelyihin)

Meille käyvät maksutapoina myös mm. Smartum, Virike, Eazybreak…

Näyttelylipun tai kausikortin voi ostaa Salmelan päärakennuksen vastaanotosta tai Domanderin näyttelyalueen Apteekkitalosta.

Suosikkitaiteilijaa voi äänestää täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCVjskay2nqVFWIlVomOD6UD6cLr2i9HNZ3vQF9JOGCxez8A/viewform?usp=sf_link

Koronatilanteen huomioiminen:

Avoimia yleisöopastuksia ei kesän poikkeusoloissa järjestetä. Virtuaalinäyttelyssä on mahdollista kuulla myös taiteilijoiden omia näkemyksiä työskentelystään ja näyttelyhenkilökuntamme kertoo mielellään lisää taiteilijoista. Sisäänpääsy näyttelyihin tapahtuu Salmelan päärakennuksen etuovesta, poistuminen tapahtuu takaterassin kautta. Toivomme asiakkailtamme tänä vuonna korttimaksua. Näyttelyn kiertosuunta on merkitty nuolilla näyttelytilojen lattioihin, jotta pystymme huolehtimaan että risteävää liikennettä ei syntyisi ja näyttelyyn tutustuminen onnistuu turvallisesti. Toivomme, että kävijät noudattaisivat ohjeistukseksi laitettuja henkilömääriä pienemmissä näyttelyhuoneissa ja noudattaisivat erityisestä huomaavaisuutta portaikoissa. Annetaan toisillemme tilaa tutustua näyttelyihin turvallisesti. Puistonäyttämön uudet, tilavammat wc-tilat näyttelyvieraiden käytössä heti 6.6.2020 alkaen.

Maanantaisin avaamme näyttelyt riskiryhmille jo klo 9.00. Tarvittaessa aukioloaikoja pidennetään muinakin päivinä.

__________________________________________________________________________________

TAIDEKESKUS SALMELA AVAUTUU LAUANTAINA 6.6.2020

 Viidennen kuvataidekilpailun näyttelyluokan taiteilijat on julkistettu. Kesän 2020 Nuori taitelija on kuvanveistäjä Eliya Zweygberg.

Kesän näyttelyesite on ladattavissa pdf-muotoisena: Esite, pdf
Salmelan nuorten taiteilijoiden kuvataidekilpailun näyttelyluokan esite on ladattavissa pdf-muotoisena: Esite, pdf

Kesän 2020 taiteilijat ovat:

Design: Haaja