fbpx

Ajankohtaista

Tapahtumatalkoolaiseksi Salmelaan

25.01.2018

Etsimme tapahtumatalkooväkeä Taidekeskus Salmelaan konserttipäiviksi pe 29.6., ke 11.7. sekä to 19.7. Konserteissa esiintyvät mm. supersuosittu Waltteri Torikka sekä Jorma Uotinen. Talkoolaiseksi ovat tervetulleita kaikki yli 16 vuotiaat. Työaika konserttipäivinä sijoittuu klo 11-21.30 väliselle ajalle riippuen työtehtävästä. Talkoolaiset tekevät max. 8 tunnin työvuoron.

Etusijalla ovat henkilöt, jotka pystyvät osallistumaan useampaan konserttipäivään. Useampaan konserttiin osallistuville on talkoolaisetujen lisäksi luvassa lisäetu. Toivomme kaikilta hakijoilta positiivista mieltä ja iloista palveluasennetta. Talkootyöstä ei makseta palkkaa.

SALMELAN TAPAHTUMIEN 2018 TALKOOLAISEDUT

– Taidekeskus Salmela t-paita annetaan vain talkoolaisille. Paita pidetään yllä työvuoron ajan.
– Ruokailu työpäivänä
– Näyttelylippu Taidekeskus Salmelaan kesän 2018 aikana käytettäväksi
– Kaikki työtehtävät on järjestetty niin, että voit nauttia konsertista työtehtäväsi aikana tai sen jälkeen.

Tehtäviä on monia erilaisia, joten kerro meille toiveesi ja erityisosaamisesi.

Oppaat ohjaavat näyttelyvieraita kulkemaan alueella ja konserttivieraita löytämään mukavat istumapaikat katsomosta.

Näyttelyoppaat esittelevät kesän taidenäyttelyitä asiakkaille. Tehtävään koulutetaan. (Näyttelyoppaille tarvetta myös satunnaisina muina päivinä kesän aikana)

Järjestyksenvalvontaan tarvitaan vastuullisia täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti (K-18).

Pop up –kahvilaan tarvitsemme reippaita myyjiä. Vastaat tuotteiden myynnistä ja riittävyydestä. Hygieniapassi on eduksi muttei välttämätön.

Siivouksessa huolehdit konserttialueen sekä wc-tilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Keräät astioita ja toimitat ne astiahuoltoon.

Liikenteenohjauksessa ohjaat paikalle saapuvia autoja löytämään oman paikkansa. Liikenteenohjauksessa työskentelevien tulee olla täysi-ikäisiä. Voimassaoleva Tieturva 1 –pätevyys plussaa mutta ei välttämätön (K-18).

Rakennetaan yhdessä upeita elämyksiä! Ilmoittaudu mukaan. Haku päättyy huhtikuun 2018 lopussa (tai kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät).

Haethan töihin vasta kun olet varma osallistumisestasi!

Ilmoittaudu: https://goo.gl/forms/UxyxuVFUIG641M3n1

Lisätietoja: info@taidekeskussalmela.fi, p. 050 3388 114


Design: Haaja