fbpx

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Salmelan kesän 2020 kausikortti

6 kesäkuun - 9 elokuun

20€

Taidekeskus Salmelan kesän 2020 taidenäyttelyssä on teoksia jo paikkansa kuvataiteessa vakiinnuttaneilta tekijöiltä, minkä lisäksi Domanderin näyttelyalueella voi tutustua Kuvataidekilpailun näyttelyluokkaan valittuihin teoksiin. Kuvataidekilpailu ratkeaa heinäkuussa 2020 ja kesän kävijöiden on tuohon asti mahdollista äänestää myös omaa suosikkiaan.

Näyttelyssä tulee olemaan esillä teoksia mm. taidemaalari Reidar Särestöniemeltä. Näyttelyn taiteilijat julkaistaan kokonaisuudessaan tammikuussa 2020.

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon näyttelyssä on esillä mm. luontokuvaaja Jorma Luhdan revontulikuvia sekä Riitta Helevän taideteoksia.

 

KAUSIKORTTI:

Kausikortti on voimassa näyttelykauden 2020 ja se sisältää sisäänpääsyn sekä Taidekeskus Salmelan että Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon näyttelyihin. Kausikortti on henkilökohtainen. Verkkokaupasta ostettu kausikortti on voimassa tulosteena tai älypuhelimesta näyttämällä.

Tiedot

Alkaa:
6 kesäkuun
Loppuu:
9 elokuun
Hinta:
20€

Tapahtumapaikka

Taidekeskus Salmela
Mäntyharjuntie 25
Mäntyharju, 52700 Suomi
Puhelin:
0503388114
Kotisivu:
www.taidekeskussalmela.fi

Järjestäjä

Taidekeskus Salmela
Puhelin:
0503388114
Sähköposti:
info@taidekeskussalmela.fi
Kotisivu:
www.taidekeskussalmela.fi

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kausikortti 2020
Kausikortilla sisäänpääsy sekä Taidekeskus Salmelan että Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon kesän näyttelyihin koko näyttelykauden eli 6.6.-9.8.2020 ajan. Verkkokaupasta ostetun kausikortin voi printata tai esittää älypuhelimen näytöltä kassalla.
20.00

Salmelassa nyt

Salmelan taidenäyttelyt

Tapahtumat & konsertit

Lue lisää

Salmelan Facebook

Uusimmat kuulumiset

Verkkokauppa

Taidetta verkossa 24/7

Design: Haaja