Varaukset

Varaukset

Näyttelyliput

Näyttelylippuja voi ostaa Taidekeskus Salmelan aukioloaikoina Salmelan päärakennuksesta sekä Apteekkitalosta Domanderin näyttelyalueelta.

Konsertit ja tapahtumat

Liput konsertteihin ja tapahtumiin myy Salmelan toimisto. Lippuja voi ostaa sähköpostitse info(at)taidekeskussalmela.fi, soittamalla p. 050 3388 114 (arkisin klo 9-16, näyttelykaudella joka päivä klo 11-18) tai Salmelan vastaanotosta näyttelyn aukioloaikoina.

Liput kirkkokonsertteihin myydään katsomoalueittain (etupermanto/takapermanto/parvi), jos toisin ei mainita. Paikat permannoilla ovat riveittäin, parvella numeroimattomat. Ilmoitattehan varauksen yhteydessä mistä katsomoalueelta toivoisitte saavanne paikat.

Toimituskulut (3,5 eur) lisätään konserttilippujen hintaan.

Peruutusehdot

Ennen lippujen postittamista peruutetuista lipuista ei veloiteta.  Asiakkaalle lähetetyt, peruuttamatta ja käyttämättä jääneet liput veloitetaan kokonaisuudessaan.

Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. sairastuminen), viimeistään päivää ennen tapahtumaa peruutetuista lipuista veloitetaan toimistokuluja 10 eur. Peruutetut liput tulee lähettää Taidekeskus Salmelaan heti. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä veloitetaan lippujen hinta sekä toimituskulut.

Ryhmä- ja yrityspalvelut

Taidekeskus Salmela on laatinut valmiita palvelukokonaisuuksia ryhmien ja yritysten tarpeisiin. Oletko matkanjärjestäjä, yrityksen tai ryhmän edustaja? Ota yhteyttä Salmelan toimistoon info(at)taidekeskussalmela.fi tai p. 050 3388 114 (arkisin klo 9-16) ja voimme yhdessä loihtia ryhmällenne ikimuistoisen kulttuurimatkan Taidekeskus Salmelaan.


Salmelassa nyt

Salmelan taidenäyttelyt

Tapahtumat & konsertit

Lue lisää

Salmelan Facebook

Uusimmat kuulumiset

Verkkokauppa

Taidetta verkossa 24/7

Design: Haaja