fbpx

Ajankohtaista

Salmela sulkeutui kesältä 2020, virtuaalisalmela avoinna! Kesän 2021 ohjelma julkistetaan alkuvuodesta

09.08.2020

Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme tästä kesästä! Näyttelyyn voi edelleen tutustua virtuaalisalmela.fi -osoitteessa.

Kesällä 2021 avaudumme 12.6., jolloin avajaiskonsertissa esiintyy Saimaa Sinfonietta solisteinaan Jaakko Ryhänen ja Hanna-Kaisa Nyrönen.

Kesän koko ohjelma julkistetaan todennäköisesti vasta alkuvuodesta, jolloin liput tulevat myös myyntiin verkkokauppaamme. Jo lippuvarauksensa kesälle 2021 siirtäneisiin ollaan yhteydessä heti kun koko kesän ohjelma on selvillä ja nämä varaukset ovat voimassa.

Kiitos tästä kesästä myös kaikille upeille ja tänä omituisena kesänä venymiskykynsä osoittaneille työntekijöillemme. Toivottavasti tapaamme myös ensi kesänä!

Näyttelytyöntekijämme:
Kaisamaisa Erämies, Ronja Heikkinen, Gabriel Hoikkala, Sinikukka Hoikkala, Nelli Lamponen, Aimi Matikka, Pauliina Paakkari ja Eveliina Ripatti.

Team Kesis ja siistijät:
Erika Ahtiainen, Amanda Björkman, Ellen Björkman, Riina Björkman, Suvi Hockman, Elsa Kokkola, Johanna Krakau, Jenni Lepistö, Emma Liukkonen, Jere Kajander, Eija Kajander, Emma Manninen, Eetu Mouhu, Jenni Pulkka, Elina Rantanen, Noora Paasonen, Milja Rikkonen, Marjut Roitto, Moona Toijonen, Marjo Tyrväinen ja Saana Uotinen.

Ja molemmissa tiimeissä ansioitunut Pyry Männistö sekä tietysti kaiken osaava ja taitava Mauno Karhu!

Kiitokset myös vakijoukoille eli ad Heidi Tuovinen, Vuohijärven upeat asiakaspalvelijamme Sinikukka Hoikkala, Kirsi Nokkanen ja Sari Ruotsalainen.

Ensi kesää odotellen!


Design: Haaja