fbpx

SALMELAN TAIDENÄYTTELYT

Taidekeskus Salmelassa esitellään vuosittain teoskokoelmia suomalaisen nykytaiteen konkareilta sekä nuorilta lupauksilta.

Näyttelyalue koostuu Salmelan päärakennuksesta sekä Domanderin näyttelyalueesta, johon kuuluvat apteekki- ja postitalo, palvelijan asunto sekä piharakennukset, joissa sijaitsee myös Nina Ternon teoskokoelma. Teoksia on esillä myös Ravintola Kesäheinässä, huvimaja Höijerissä sekä maisema- ja veistospuistossa.

Näyttelyliput:
Peruslippu: 13 €
opiskelija, varusmies 10 €
lapsi, alle 16 v 5 €
lapsi, alle 7 v veloituksetta
ryhmälippu (min. 20 henkilöä) 12 €
kausikortti 20 € (kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa koko kesän sisäänpääsyyn sekä Salmelan  että  Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon näyttelyihin)

Näyttelylipun tai kausikortin voi ostaa Salmelan päärakennuksen vastaanotosta tai Domanderin näyttelyalueen Apteekkitalosta.

Avoimet yleisöopastukset järjestetään aina torstaisin klo 12.00. Opastus sisältyy näyttelylipun hintaan. Kierros lähtee Salmelan päärakennuksen vastaanotosta. Opastuskieli on suomi. Ei ryhmille.

__________________________________________________________________________________

TAIDEKESKUS SALMELA AVAUTUU LAUANTAINA 6.6.2020

 Viidennen kuvataidekilpailun näyttelyluokan taiteilijat julkistetaan maaliskuussa 2020. Samoin kesän Nuori taitelija julkistetaan myöhemmin keväällä.

Kesän näyttelyesite on ladattavissa pdf-muotoisena: Esite, pdf

Kesän 2020 päärakennuksen taiteilijat ovat:

Design: Haaja