fbpx

Ajankohtaista

29.6. DDT Jazzband & Jussi Raittinen

26.06.2018

DDT JAZZBAND JA JUSSI RAITTINEN JUHLIVAT SALMELASSA

DDT Jazzband ja Jussi Raittinen juhlivat uraansa Taidekeskus Salmelan puistonäyttämöllä perjantaina 29.6. klo 19 järjestettävän konsertin myötä. DDT Jazzbandin 60- ja Jussi Raittisen 75-vuotisjuhlakonsertti kulkee teemalla St. Louis blues.

DDT Jazzband on kiistatta yksi Suomen tärkeimmistä perinnejazzia soittavista orkestereista. DDT:llä menee juhlavuosia toisensa perään mutta aina säilyy musiikin soitannollinen riemu. DDT Jazzband eli Downtown Dixie Tigers on vuodesta 1958 alkaen pitänyt yllä perinteisen dixieland-tyylin lippua Suomessa. Orkesteri on genressään maamme vanhin ja kansainvälisesti tunnetuin. DDT:n tavaramerkkinä on ollut lähes alusta lähtien erityinen soundi. Tunnusomaista siinä on vahva swing -painotteinen svengaava komppi.

Jussi Raittinen ei isompia esittelyjä kaipaa. Sen verran kauan ja paljon mies on tehnyt musiikin kentällä niin muusikkona kuin sanoittaja-säveltäjänä. Soolouransa lisäksi Jussi Raittinen tunnetaan muun muassa The Boys yhtyeen keulahahmona.

Lippuja konserttiin (35 €) on saatavilla Taidekeskus Salmelasta p. 050 3388 114 tai tuntia ennen konsertin alkua Salmelan puistonäyttämöltä.


Design: Haaja