fbpx

Ajankohtaista

Big band festivaali käynnistyy

24.07.2017

Taidekeskus Salmelan kesä huipentuu  tulevana torstaina 27.7. alkavaan uutuustapahtumaan, Big Band Festivaaliin. Salmelan puistonäyttämöllä järjestettävällä festivaalilla kuullaan yhteensä kolme erilaista iltakonserttikokonaisuutta. Lisäksi iltapäivisin on tarjolla viihteellistä taustamusiikkia lapsiperheille.

Festivaalin aloittaa torstaina 27.7. Swing&Blues – Evergreen –konsertti. Konsertissa Bianca Morales ja Pepe Ahlqvist johdattavat kuulijat swingin ja bluesin tunnelmalliseen äänimaailmaan. Perjantai-iltana 28.7. juhlitaan itsenäistä Suomea. Rakuunasoittokunta solistinaan Jukka Kuoppamäki maalaavat sinivalkoisia säveliä Suomi 100 v –juhlakonsertissa. Festivaali huipentuu lauantaina 29.7., kun puistonäyttämön lavan valloittavat Swing&Latin – Sinatra&Soul –konsertissa iki-ihanat Mikael Konttinen ja Johanna Försti. Sekä torstain että lauantain konsertteja tahdittaa 24-miehinen Arto Paju Big Band. Konsertit alkavat klo 19.

Big Band Festivaali näkyy ja kuuluu myös päivisin kun laulaja Bianca Morales ja pianotaiteilija Zhenia Gimer viihdyttävät Salmelan kulttuurivieraita puistonäyttämöllä. Musiikkia tarjolla klo 14-16.

Konsertit ovat ennakkoon herättäneet suurta kiinnostusta. Monet ovat pitäneet Big Band Festivaalia tervetulleena lisänä suomalaisten musiikkifestivaalien joukossa. Lipunmyynti on sujunut kiihtyvällä tahdilla.

Swing&Latin – Sinatra & Soul konsertti on loppuunmyyty. Hyvän sään sattuessa lippuja saatavilla vielä ovelta kattamattomille paikoille. Lippuja (40 €/konsertti) festivaalin muihin konsertteihin on vielä saatavilla Taidekeskus Salmelan vastaanotosta tai p. 050 3388 114 (joka päivä klo 11-18).


Design: Haaja