Varaukset

Varaukset

Näyttelyliput

Näyttelylippuja voi ostaa Taidekeskus Salmelan aukioloaikoina Salmelan päärakennuksesta sekä Apteekkitalosta Domanderin näyttelyalueelta.

Konsertit ja tapahtumat

Liput konsertteihin ja tapahtumiin myy Salmelan toimisto. Lippuja voi ostaa sähköpostitse info(at)taidekeskussalmela.fi, soittamalla p. 050 3388 114 (arkisin klo 9-16) tai Salmelan vastaanotosta näyttelyn aukioloaikoina.

Liput kirkkokonsertteihin myydään katsomoalueittain (etupermanto/takapermanto/parvi). Paikat permannoilla ovat riveittäin, parvella numeroimattomat. Ilmoitattehan varauksen yhteydessä mistä katsomoalueelta toivoisitte saavanne paikat.

Tulevien konserttien ja tapahtumien esiintyjät ja päivämäärät löydät täältä.

Liput ja lasku postitetaan n. 2 vkoa ennen tapahtumaa, toimituskulut 2-5 eur.

Peruutusehdot

Ennen lippujen postittamista peruutetuista lipuista ei veloiteta.  Asiakkaalle lähetetyt, peruuttamatta ja käyttämättä jääneet liput veloitetaan kokonaisuudessaan.

Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. sairastuminen), viimeistään päivää ennen tapahtumaa peruutetuista lipuista veloitetaan toimituskulut 5 eur. Peruutetut liput tulee lähettää Taidekeskus Salmelaan heti. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä veloitetaan lippujen hinta sekä toimituskulut.

Ryhmä- ja yrityspalvelut

Taidekeskus Salmela on laatinut valmiita palvelukokonaisuuksia ryhmien ja yritysten tarpeisiin. Oletko matkanjärjestäjä, yrityksen tai ryhmän edustaja? Ota yhteyttä Salmelan toimistoon info(at)taidekeskussalmela.fi tai p. 050 3388 114 (arkisin klo 9-16) ja voimme yhdessä loihtia ryhmällenne ikimuistoisen kulttuurimatkan Taidekeskus Salmelaan.


Salmelassa tapahtuu

yleiskuvat (15) rgb

Taidekeskus Salmela

Salmelan kesä 2017

puistonayttamo_banneri

Kesän 2017 konsertit

DSC_6789

Residenssi- toiminta

Mäntyharju ja Viipuri

Uutiset

Uutiset

Design: Haaja